Green caffe

Green Coffee Bean 400mg Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

Internetul wireless este disponibil atât în zonele publice, cât și în camere şi este gratuit.

cum să pierzi articolele de grăsime de burtă

Oaspeții au la dispoziție o terasă liniștită și elegantă, un lounge comun pentru relaxare și luat masa în interior, dotat cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Mic dejun disponibil: bufet. De asemenea, un automat pentru cafea este disponibil non-stop.

pierdere în greutate pentru cadru mic

Animalele de companie nu sunt acceptate. Toate camerele sunt spațioase, mobilate elegant, au aer condiționat, TV cu ecran plat cu programe prin cablu, minibar, baie green caffe cu duş, balcon, plase de țânțari și obloane și beneficiază de serviciu zilnic de menaj.

Prosoapele şi lenjeria de pat sunt incluse în tarif.

Pentru un plus de confort, există articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Toţi copiii sunt bineveniţi. Un copil cu vârsta între 0 şi 12 ani stă gratuit când sunt folosite paturile existente.

pierdere în greutate dr waco tx

Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratuit dacă foloseşte un pătuţ. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului.

What is Green Coffee Bean?

La cerere și la un cost suplimentar, se pot organiza excursii în Biosfera Delta Dunării, excursii de pescuit sau de observare a păsărilor, tururi cu șalupa sau catamaranul green caffe închirieri de biciclete.

Grupuri: Dacă se rezervă mai mult de 9 camere, se pot aplica politici diferite şi condiţii suplimentare. Cameră Dublă.

Începutul conținutului Regulile Booking. Numai clienții care au rezervat prin Booking.

Ațiputeafiinteresat