Sonic sonic

sonic sonic

Sonic X Anul lansării: O misiune compromisă face ca ariciul Sonic, prietenii lui, dr. Eggman și Chaos Emeralds să ajungă într-un univers paralel: pe Pământ. Maniaci cu Controlul Haosului 21 min.

Cu ultimul smarald al haosului, Dr. Eggman produce o explozie la fortăreața sa și face ca Sonic și prietenii lui să fie teleportați pe planeta oamenilor. Zona 99 21 min. Ajutat de Chuck, bunicul lui Chris, Sonic trebuie să-și salveze prietenii, pe Cream și pe Cheese, care sunt ținuți prizonieri într-o bază militară.

Ambiția lui Dr. Eggman 21 min. Însă puternicul robot se dovedește a fi un adversar redutabil. Pune mâna pe Smaraldul Haosului! Sonic sonic trimite la școala lui Chris un spion care se dă drept învățător. Se descoperă un smarald al haosului, iar Eggman și Sonic se luptă să pună mâna pe el. Înfruntarea dintre Sonic și Knuckles! După ce a fost păcălit de Eggman, Knuckles dă vina pe Sonic pentru că au ajuns în lumea oamenilor și îl provoacă pe acesta la o luptă.

Lupta crâncenă din școală! Eggman trimite un robot-învățător să-i îndoctrineze pe Chris și pe colegii lui de clasă, dar robotul nu se ține de programa stabilită. Marea harababură! Petrecerea lui Chris 21 min. Sonic și prietenii lui și-au ținut ascunsă prezența în casa familiei Thorndyke, însă vizita unchiului sonic sonic Chris le poate dezvălui secretul. Decolare de urgență! Tornada X 21 min. Eggman află că armata îl spionează și trimite robotul E pe orbită pentru a distruge toți sateliții.

Asta înseamnă că locuitorii Pământului nu mai au ce să vadă la TV! Amy pe plajă 21 min. Chris și prietenii lui se află într-o stațiune, la mare. Distracția le este întreruptă de către Eggman și roboții lui care vor să construiască o Destinație de Groază.

Luptă sonic sonic Echipa de baseball a lui Sonic 21 min. Echipa Eggman și echipa Sonic se înfruntă într-un joc de baseball. Premiul câștigătorului este un alt smarald al haosului. Frumoasa și misterioasa hoață Rouge 22 min.

sonic sonic

Președintele încearcă să-l prindă pe Sonic ajutat de un fals smarald al haosului, însă victimă îi cade Rouge, care este atrasă alături de Topaz în fortăreața lui Eggman. Atac asupra sonic sonic lui Eggman! Partea 1 21 min.

sonic sonic

Chris și Tails îl înfruntă pe Eggman după ce este descoperit al treilea smarald al haosului. Rouge și Topaz conduc un atac asupra bazei lui Eggman. Sonic sonic 2 21 min. Eggman fuge cu smaraldul haosului, iar Sonic îi salvează în schimb pe Tails și pe Chris. Rouge și Knuckles sunt blocați în baza lui Eggman și intră în criză de timp. Unde e eroul Sonic? Președintele dă o petrecere pentru sonic sonic sărbători înfrângerea lui Eggman, iar Sonic este invitat de onoare.

Din păcate, acesta nu este de găsit! Atacul fortăreței zburătoare! Sonic sonic se întoarce să provoace haos cu noua lui fortăreață zburătoare, numită Egg Fort.

  1. Mese sănătoase pentru a ajuta la arderea grăsimilor
  2. sonic - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  3. Câte mile pentru a pierde în greutate
  4. Prime Video: Sonic the Hedgehog
  5. Элвин обернулся к Хилвару; в его глазах вспыхнул блеск новой надежды.

Sonic vrea s-o doboare, dar are nevoie de Tornada X ca să ajungă la ea. În urmărire! Nava scufundată din Marea de Safir 21 min.

Sonic 2-Pack

După ce detectează un smarald al haosului în Marea de Safir, Sonic și prietenii lui pornesc într-o expediție de recuperare în adâncuri, unde dau peste o epavă străveche. Pumnul Furiei 21 min. Hawk, sonic sonic vânător de comori, vrea să-i ofere un smarald al haosului lui Knuckles, noul său prieten, dar Eggman o trimite pe Doamna Ninja E ca să-l fure.

Proteste masive în savană! După ce se prăbușesc într-o savană sălbatică, Tails și Chris conduc un protest împotriva construirii unui baraj într-o rezervație sonic sonic. Fantoma regelui Boom Boo de la vechiul castel 21 min. Sonic și prietenii lui vizitează un vechi castel, unde mama lui Chris toarnă un film. După ce un membru al echipei eliberează fantomele, situația devine înfricoșătoare.

Egg Fort II 20 min. Chris și ceilalți se relaxează într-o călătorie la bordul vasului de croazieră al tatălui său, dar fortăreața lui Eggman apare la ghețari!

sonic sonic

Cursa secolului! Sonic împotriva lui Sam 21 min.

sonic sonic

Sam Viteză compresie pentru a pierde grasimea burta provoacă pe Sonic la o întrecere cu noua lui mașină de curse.

Sonic acceptă după ce consilierul președintelui îi cere ajutorul lui Eggman. Vacanța de vară, studiul coloniei chao 21 min.

Even the sonic would take years. Chiar Sonic va dura ani de zile. All systems operational for sonic barrier penetration. Toate sistemele operaționale pentru sonic barieră de penetrare. I'm getting too old for the super sonic death spiral.

Chris și ceilalți îl caută pe Cheese, care s-a rătăcit în colonia de chao. Crezând că echipa pierdere în greutate advertorial căutare a găsit un alt smarald, Eggman îl trimite în misiune pe E Ce haos!

Șase Smaralde ale Haosului 21 min. Tatăl lui Chris cumpără fără să știe un inel făcut din smaraldul haosului. El vrea să-i facă soției sale o petrecere-surpriză, dar piatra stârnește interesul lui Eggman.

Sonic e de neoprit! Operațiunea strategică de salvare 21 min. Sonic nu se poate opri din alergat, iar responsabil sonic sonic asta este robotul lui Eggman, E Prietenii încearcă să-l oprească ajutați de Tornada X, dar nu e ușor. Ultimul Smarald al Haosului 22 min. Knuckles face un pact cu Eggman pentru a găsi toate cele șapte smaralde și a se întoarce acasă.

Chris este deprimat la gândul că prietenii lui vor pleca. Super Sonic 22 min. Eggman îi păcălește pe Chris și Knuckles și le ia cele șase smaralde, apoi îl ia ostatic pe Chris. Pentru a-i salva, Sonic se luptă cu un robot sonic sonic de smaralde! Anul lansării: Eggman îl eliberează pe Haos, zeul distrugerii, care fusese închis timp de 4. Acesta face echipă cu ariciul Shadow, dornic să se răzbune pe întreaga omenire. Începutul dezastrului 22 min. La șase luni de la apariția Ruinelor Mistice, Sonic și Eggman nu sunt de găsit.

Se întâmplă ceva ciudat cu Broscuță, prietenul lui Big. Viața misterioasă a lui Haos 21 min.

The Last Chaos Emerald

După ce schimbă opinii despre Haos, Sonic și Tails pleacă să recupereze smaraldul haosului. Knuckles are viziuni cu o echidnă de acum 4.

Prizoniera Amy 21 min. Knuckles jură că va continua căutarea fragmentelor din Marele Smarald. El se alătură lui Sonic și Tails în misiunea de salvare a lui Amy de pe nava lui Eggman.

Bătălia de pe cuirasatul lui Eggman 21 min. Sonic, Tails și Knuckles se infiltrează pe nava lui Eggman. Cum să ardeți grăsimea corporală ca combustibil și Big îl găsesc pe Broscuță, dar Eggman le stă în cale. Gamma aventurierul 21 min. Tails salvează orașul Station Square de racheta lui Eggman și este aclamat ca un erou.

Gamma se eliberează și face la fel cu ceilalți sonic sonic și animalele lor. Strigătul lui Haos 21 min. Dorind ca smaraldele să fie doar ale lui, Haos îl trădează pe Eggman. Knuckles și Sonic sunt transportați înapoi în sonic sonic Insulei Îngerilor. Misterul Proiectului Shadow 21 min. După ce sparge parolele de la computerele organizației GUN, Eggman găsește Proiectul Shadow: o operațiune strict secretă a bunicului său de elaborare a Creaturii Supreme.

Sonic hedgehog

Sonic fugarul 21 min. Acuzat de furt, Sonic scapă din arestul organizației GUN. Câteva zile mai târziu, un arici negru fură dintr-un muzeu un smarald al haosului. Evadare de pe Insula Temniței 21 min.

sonic sonic

Sonic se predă și este închis pe Insula Temniței. Eggman vine cu propriul plan, iar Chris, Amy și Tails vor să-l scoată pe Sonic de-acolo. Amenințare din spațiu 21 min.

sonic sonic

Shadow îl duce pe Chris în Colonia Spațială construită de profesorul Robotnik. Eggman vrea să distrugă Pământul cu Tunul Eclipsei dacă planeta nu i se supune.

Bătălia de pe Colonia Spațială Ark 22 min.

Ațiputeafiinteresat