Zerona slăbire

Carmen's Beauty Salon de Frumusețe și Remodelare Corporală - Услуги | Facebook

pierderea în greutate laboratoare

V-Shape de la Zerona combina 4 terapii estentiale, al caror efect cumulat combat cu succes celulita deoarece actioneaza in profunzimea tesuturilor! Tratamentul cu V-Shape este non-invaziv si nu necesita timp de recuperare! V-Shape are la baza: vacuumul pulsat care sparge celulele adipoase, nodulii celulitici si imbunatateste circulatia sanguina si limfatica; role mecanice ce realizeaza un masaj in profunzimea tesutului; radiofrecventa bipolara care topeste celulele grase si reface reteaua de colagen a pielii; unde zerona slăbire, al carori efect cumulat cu radiofrecventa accelereaza drenajul limfatic, reduce marimea celulelor si stratului adipos, respectiv reducerea circumferintei zonei tratate.

Cu rezultate rapid vizibile, fără riscuri și fără perioadă de recuperare. Efectul unei proceduri este echivalent cu 10 masaje manuale. Un tratament constă în ședințe, cu un interval intre ele de o săptămână.

V-Shape este recomandat pentru copase, abdomen, si talie. Rezultatele sunt scaderea in circumferinta, tonifierea pielii, stimularea circulatiei limfatice si sangvine.

trebuie să pierd greutatea chiar acum

Electrostimulare tonifiaza musculatura prin intermediul impulsurilor electrice de slaba intensitate. Vezi aici ce mai ai de facut pentru un aspect de invidiat vara aceasta! Cavitatia actionează cu frecventa cavitationala duala pentru a distruge celulita si a remodela tesuturile.

guta de vindecare pierde in greutate

Undele cavitationale provoaca vibratii foarte puternice ce determina in final rupererea membranei celului adipoase, producandu-se astfel lichefierea grasimii. Este perfect pentru slabire localizata.

ehp labs fat burner review

Important: Poti achizitiona oricate vouchere doresti. Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!

capsule ghimbir pentru slabit

Pentru informatii suplimentare sunati la zerona slăbire Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva. Program Gossip Spa : L-V: Pentru a beneficia de oferta zerona slăbire necesar sa te programezi la Gossip Spa in aceasta perioada sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe procedurialtfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Gossip Spa Detalii suplimentare Pentru aceste motive, echipa de la Gossip Spa s-a specializat atat in tratamente corporale cat si faciale tocmai pentru a depista problemele specifice de beauty pentru fiecare femeie in parte.

TINA'S ZERONA TREATMENT 1 5/18/11

Detalii companie Gossip Spa este un concept dedicat femeilor ocupate, care dispun de putin timp pentru a se infrumuseta dar care vor rezultate corporale si faciale rapide, de effect wow. Pentru aceste motive, echipa de la Gossip Spa s-a specializat atat in tratamente corporale cat si faciale tocmai pentru a depista problemele specifice de beauty pentru fiecare femeie in parte. Alte oferte:.

slabeste in 5 zile cu apa

Ațiputeafiinteresat